Páros foglalkozások művészet- és meseterápiás eszközökkel

Olyan pároknak, akik szeretnének minőségi időt együtt tölteni, miközben fejlesztik az önismeretüket is.

           Ha esküvőt szerveztek, de jó lenne egymásra is időt szánni közben.
          

           Ha gyermekáldásra vártok, és jó lenne valamit tenni azért, hogy jól legyetek. Ha szeretnétek egymásra és magatokra időt szánni, és megtalálni az erőforrásaitokat, melyekre különösen nagy szükség van ebben a fontos időszakban.

       

           Ha kisgyermekeitek vannak, és nehezen találjátok meg az időt és a módot arra, hogy magatokkal törődjetek vagy fejlesszétek a párkapcsolatotokat, és szeretnétek ezekhez egy jól kitalált keretet kapni.

 

           Ha kirepültek a gyerekeitek, és keresitek egymáshoz és magatokhoz az utat.

           Ha bármilyen más élethelyzetben vagytok, amiben szeretnétek egymásra és magatokra időt szánni.

A művészetterápiás alkalmak segítségével a harmóniát keressük. A Katarzisz Komplex Művészetterápia és a Kincskereső Meseterápia módszerében a természetre való ráhangolódás által az élet természetes ritmusához kapcsolódunk, így magunkra és a társunkra is mélyebben tudunk figyelni. Az alkotás által kikapcsolódhatunk: a szokásos feladataink és a nyomasztó elvárások helyett itt szabadon alkothatunk. Az alkotásokról való beszélgetésben egymás új arcait ismerhetjük meg, és saját belső világunkkal is új formában találkozhatunk.

Az alkalmak célja, hogy időt szánjunk magunkra és a párkapcsolatunkra. Hogy megismerjük, és megosszuk egymással, ami bennünk van. Hogy minél teljesebbé és egészségesebbé tegyük a közös életünket. Hogy képesek legyünk nemcsak a hiányokra, hanem az ajándékokra is koncentrálni. Hogy ne csak a céljainkat tartsuk szem előtt, hanem odafigyeljünk arra, hogy az oda vezető út is tartalmas legyen.

A foglalkozásokhoz nincs szükség rajztudásra vagy kézügyességre, csak egy kis nyitottságra a színekkel, formákkal, anyagokkal való kísérletezésre.

Screen Shot 2020-02-01 at 14.13.52.png

mikor?

Egy számotokra alkalmas időpontban.

Screen Shot 2020-02-01 at 14.26.55.png

hol?

Szakajtó

Budapest, Pasarét

Screen Shot 2020-02-01 at 14.32.56.png

mennyibe kerül?

16 000 Ft / 90 perc / pár

Az alkotáshoz szükséges minden eszközt biztosítunk.

Első beszélgetés:

10 000 Ft

Jelentkezés:

Vagy itt: